SEO Copywriting

Een SEO Copywriter voor uw webteksten is zo gek nog niet!

Overtuigende teksten op uw website zijn erg belangrijk. Net zoals in uw offline uitingen als brochures, folders etc. Maar in het geval van een website speelt er nog een belangrijke factor mee: de zoekmachine. Naast pakkende teksten is ook de vindbaarheid van uw website cruciaal. Een SEO copywriter combineert het schrijven van overtuigende copy met zoekmachineoptimalisatie. U slaat 2 vliegen in 1 klap!

Meer gratis bezoekers op uw website

Meer bezoekersBij SEO copywriting wordt de vindbaarheid van uw website vergroot. Dit levert meer relevante bezoekers vanuit de zoekmachines op. Bezoekers die op zoek zijn naar uw product of dienst. Dat een bezoeker op uw website komt, is stap 1. Hierna moet hij of zij overtuigd worden en converteren. En daarin spelen de teksten op uw website vanzelfsprekend een belangrijke rol.

SEO teksten schrijven of herschrijven

Ik schrijf meestal nieuwe SEO teksten voor websites. Maar als de teksten op uw site goed zijn kan ik ze ook aanvullen of optimaliseren. Zodat ze optimaal presteren in de zoekresultaten. Een voor zoekmachines geoptimaliseerde website versterkt elk bedrijf. Huur mij vandaag nog in!