Freelance SEO copywriter

Tom Schilders, freelance SEO copywriter

Tom Schilders, SEO CopywriterIk schrijf teksten voor websites. Teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Het is belangrijk dat uw website goed gevonden wordt.

Het is ook belangrijk dat uw bezoeker gemotiveerd wordt om een actie te ondernemen. Een aankoop, inschrijving op een nieuwsbrief, een contactformulier invullen, etc. Kortom, eerst scoren in de gratis zoekresultaten en vervolgens bij bezoekers. Zodat uw bezoekers klant worden.

Gratis proeftekst laten schrijven

Bij wijze van kennismaking schrijf ik graag een proeftekst voor u. Het kost u niets en u maakt risicoloos kennis met een ervaren SEO copywriter. Met de gratis SEO tekst ziet u wat ik voor uw website kan betekenen.

  • Vindt u de tekst goed en wilt u hem gebruiken? Dan breng ik hem in rekening.
  • Vindt u het niets? Geen punt, dan schudden we elkaar de hand en verwijs ik u naar een andere SEO copywriter.

Overtuigd?

Bent u overtuigd? Neem Neem contact met me op voor een gratis proeftekst of om me in te huren.